Referenser

Samarbetspartners

Ellos La Redoute
redcats rydboholms
Ljungbergs Nife textil

Referenser

"Hade haft väldiga klimakteriebesvär ett bra tag och försökt med de flesta tabletter för detta på hälsoboden. Som jag kände det: utan resultat. Fick reda på genom min frisör att hon haft flera kunder som haft dessa besvär vilka börjat ta akupunktur mot detta besvär. Blev klart intresserad direkt, blev rekommenderad Majlis och ringde, fick snabbt tid. Började 26 juli, var naturligtvis orolig för att det skulle göra ont med dessa alla nålar; men nej det gjorde det inte. Gick första tiden 1ggr /vecka, sedan var fjortonde dag och har nu börjat att träffa Majlis var tredje vecka, fungerar bra. Vaknar ännu på natten, fast inte på samma sätt som innan nu är temperaturen nästan normal (ej plaskblöt) har några värmeböljor om dagen men inte som de var innan, så jag är jättenöjd med detta liv jag nu har.
 
Majlis har även börjat med lite skönhetsakupunktur, har testat detta där Majlis sätter några nålar under min näsa på de rynkor jag har där, hoppas få ej så synliga efter några gånger med nålarna. 
 
Och kan säga att jag är helt nöjd med Majlis och kan verkligen ge goda rekommendationer både till Majlis och akupunktur. Även lokalen är mysig och lugn och fin med musik och doft.
 
Hälsningar"

Eva Gillberg

"Visst hade jag hört talas om akupunktur....

Inget jag egentligen tänkte prova fast jag hade haft migrän sedan tonåren och svår pms senaste 10 åren. Gick istället på tabletter som Treo Alvedon och Ipren som inte hjälpte nämnvärt. Då min arbetskollega och vän utbildade sig till kinesisk doktor, pratade vi om det över en lunch. Och tänkte att ja, varför inte det kan ju i alla fall inte bli värre än var det är...
 
Efter ca 5 behandlingar mådde jag betydligt bättre och efter 7-8 var det helt borta. Från att varit svullen som en ballong på magen svettningar och svår migräninnan varje mens, märker jag inte av att den är på gång i dag. Ingen svullnad inga svettningar ingen migrän, jag mår som man ska må jag har fått 1-2 veckor av mitt liv i månaden tillbaka HELT FANTASTISKT!!!
 
Majlis är en mycket seriös, förtroendeingivande doktor där man känner tydligt att hennes absoluta mål är att du ska må bra,värt varenda krona!
 
Jag kan varmt rekommendera Majlis!"

Anna Bengelsdorff

"Jag har haft jätteont i ryggen ända sedan jag var 19 år och ingen vet varför. Jag tränar en hel del och är noga med att akta min rygg och inte utsätta den för tung belastning men ändå får jag stora muskelknutor på ryggen som vägrar försvinna och det gör verkligen ont.

Jag har genom åren prövat precis allt, sjukgymnastik, kotknackare, homeopat och självklart olika former av massage men ingenting har hjälpt. Tills jag började gå hos Majlis på behandlingar. Jag har gått hos Majlis i snart ett år nu och min rygg känns precis som ny. Mina knutor är nästan obefintliga och jag har inte ont alls längre vilket är en helt fantastik känsla.

Jag kommer att fortsätta gå hos Maj-Lis för att förebygga att mitt ryggonda kommer tillbaka och jag kan varmt rekommendera henne till alla."
Sandra

Utbildning

Youniqe logo

Jag har även ett utbildat Youniqe studio i TuiNa massage för hårbotten, vilket de nu utför.  

 

2016-04-19 © Majlis Carlsson