Stresscoaching

- Vem behöver det?

Jag kan hjälpa dig att påverka ditt liv genom att ge dig verktyg så att du kan hantera din stress och dina känslor på ditt bästa sätt.

Det här är signaler din kropp sänder till dig om stress. Stress är inte endast att ha mycket att göra. Stress är bristen på återhämtning. Här kan jag hjälpa dig!

Vi börjar med en kartläggning för att jag ska veta hur du mår. Vi möts i ett första inledande samtal som bygger på trygghet och förtroende där jag även gör en kartläggning av dina behov. Din egen process startas här, du kommer att få verktyg och coachning vid så många tillfällen som behövs för din förändring.

Diplomerad stresscoach

Jag har jobbat med akupunktur för vidbrända och utbrända i många år med mycket goda resultat, energin och kraften kommer tillbaka. Problemet med den nya energin är att förändrar man inget sedan tidigare så är man snart tillbaka i samma läge igen. Fulla agendor, samma jobb, kan inte säga nej eller vad det är som stressar. Ofta vet man vad som behöver förändras men steget att göra det blir för stort. Därför har jag nu valt att jobba med stresscoachning också, här jobbar vi tillsamman fram en plan på hur livet kan gå vidare.

Du som känner stress, är på väg in i en utmattning eller redan har hamnat där är varmt välkommen att höra av dig så hittar vi bästa lösningen för dig.

Om du vill kombinera din behandling med akupunktur kommer du att få ett rabatterat pris. Du kan använda friskvårdsbidrag då Skatteverket godkänner stresshantering som en friskvårdsaktivitet. Prata gärna med din arbetsgivare om möjligheten finns på just din arbetsplats.

Är du arbetsgivare och har anställda med stressproblem är du välkommen att höra av dig, så hittar vi en lösning som passar er.

2016-04-19 © Majlis Carlsson